ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΦΩΝΗΣ ΚΑΙ ΕΜΜΟΝΗΣ ΑΣΦΑΛΗ ΛΙΜΑΝΙΑ ΣΤΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟ


ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΜΟΝΗΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ Ε.Ν. ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΑΣΦΑΛΗ ΛΙΜΑΝΙΑ. ENΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥNΑΡΜΟΔΙΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΩΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΗΝΟΥΣ.

Ολοκληρώθηκαν την Τετάρτη οι εργασίες αποκατάστασης λειτουργικών βαθών στον λιμένα Μαστιχαρίου, ανακοίνωση το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο της Κω.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι η διοίκηση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κω λειτουργεί με βάση τις αποφάσεις του διοικητικού συμβουλίου και έχοντας πάντα υπόψη την αδιάλειπτη και εύρυθμη λειτουργία των λιμενικών εγκαταστάσεων αρμοδιότητάς του.

Η παρεμπόδιση, με διάφορους τρόπους και από διάφορες κατευθύνσεις, της συγκεκριμένης λειτουργίας – αναφέρεται στην ανακοίνωση – δεν πρόκειται να αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα στην διαδικασία υλοποίησης αυτών που πρέπει να γίνουν προκειμένου να φέρουμε σε πέρας το έργο που μας έχει αναθέσει το ελληνικό κράτος δια της εμπιστοσύνης των συμπολιτών μας σε όλο το νησί της Κω καθώς και στην Αστυπάλαια και την Νίσυρο.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s