ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ


Η <<ΔΙΑΔΡΑΣΗ>> ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ

Εκδηλώσεις πολιτιστικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα, διοργανώνει για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, Διάδραση. Το πρόγραμμα <<ΑΓΟΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΓΟΝΙΜΗ>>, που τελεί υπό την αιγίδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, θα επισπευτεί μέχρι τα τέλει Μαρτίου τα νησιά Τήλο, Νίσυρο, Αστυπάλαια, Λέρο, Ηρακλειά, Αμοργό, Δονούσα και Θηρασιά. Η ιδέα του προγράμματος ανήκει στον Στέφανο Νόλλα, από την Διάδραση. Στα δύο πρώτα χρόνια υλοποίησής του, μοιράστηκαν 7.000 τίτλοι βιβλίων σε σχολικές βιβλιοθήκες, προβλήθηκαν 40 ταινίες και λειτούργησαν εργαστήρια φωτογραφίας, κρουστών, ψηφιακών τεχνών , κατασκευής κούκλας, ακροβατικών και θεατρικού παιχνιδιού.

<<Το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο υποστηρίζει το πολιτιστικό πρόγραμμα ΑΓΟΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΓΟΝΙΜΗ και με αυτόν τον τρόπο υποστηρίζει την ανάπτυξη της Ελληνικής Περιφέρειας και τους κατοίκους των νησιών που είναι απομακρυσμένα από τα αστικά κέντρα.>>, δήλωσε ο διευθυντής του γραφείου του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου για την Ελλάδα Γιώργος Κασιμάτης.

Χορηγοί του προγράμματος είναι: Το ίδρυμα ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ, η WIND, η BLUE STAR FERRIES, τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ και η ΑBBORT.

ΠΗΓΗ: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s